Saturday, December 22, 2012

Satu tahap membina masjid...

Assalamualaikum pembaca blog yang sweet2,hensem2..
So,hari bahagia saya dah sampai.Tapi baru dapat update hari ni.Hari pertunangan saya dah tiba pada 9 december hari ahad yang lepas.owhh my god!!..macam tak percaya saya dah bertunang.macam mimpi taw!..saya rasa macam saya tuan puteri masa tu..hehehe..


Finally,satu tahap untuk saya membina masjid bersama si dia telah termakbul.Allah maha besar,jika sesuatu tu adalah baik untuk kita maka allah akan permudahkan segalanya.Parents restu hubungan kami,maka mudah segalanya untuk dijalankan.Sungguh tak sangka perkenalan yang singkat,boleh jadi hunbungan yang serius macam ni..alhamdulilah.. :)

Dia lain dari yang lain.Lelaki yang sangat lain.ajak dating pergi pasar.not hypermarket like a carefour,tesco or whatever ok..tapi pasar malam..hahaha..Pergi sana mesti cari ikan,bawang and bla.bla..bla..Tapi tak jadi masalah pun untuk saya,cuma kadang-kadang suka mengusik dia.Bila muka geram dia keluar..sangat la comel..(uikkss cute??..)..hahhaaa..
Orang cakap,kalau bertunang ni banyak dugaannya.may be..tapi depends on the couples i think..sometimes,kesian tengok dia.Sabar sangat dengan perangai saya.Saya yang cepat naik angin and cerewet.Owhh my future hubby,give me a chance.Saya belajar untuk berubah jadi lebih dewasa,tapi tolong didik saya.ajar saya.bimbing saya.


Satu je harapan saya untuk hubungan kita,semoga kita kekal hingga jinjang pelamin,jinjang pelamin hingga la akhir hayat hingga la ke syurga.Insyaallah.....


So.....taraaaaaaa...
jeng..jeng..jeng..ok..sampai sini je..jumpa lagi...mmuahhhss!!!!


No comments:

Post a Comment